Massager og andet

Massør på Vesterbro i Aalborg

Den Gode Krop er en Fysiurgisk Massør på Vesterbro i Aalborg, hvor alle kan komme ind og få en kyndig massage af A B, der er lægeeksamineret massør.

Klinikken ligger på Vesterbro i Aalborg.

I baglokalet til Det Hele med den kombinerede tøjbutik og café har jeg lejet mig ind i et dejligt lokale, hvor jeg er klar til byde mine klienter velkommen.

Det at få massage er udover at være en utroligt afslappende ting, der kan få dig til at falde helt hen og fuldstændig glemme en stresset hverdag, også noget, der vil være med til at give dig fornyet energi. Din krop vil bare generelt få det bedre, når dine muskler fungerer og du ikke konstant har spændinger i kroppen.

Her på dengodekrop.dk kan du selvfølgelig læse meget mere om, hvad jeg kan tilbyde i klinikken, hvem jeg er, hvordan du bestiller tid og hvad det hele koster. Men dengodekrop.dk vil også samtidigt fungere som en blog, hvor jeg ugentligt vil komme med gode råd om sundhed, motion og kost.

Så hvis du ikke har travlt med at bestille tid til en fantastisk oplevelse, så skal du være velkommen til at surfe rundt på siden og få lidt inspiration til en sundere og bedre levestil.