Massager og andet

Firmamassage

En investering i fremtiden

Det kan i høj grad betale sig at tilbyde sine medarbejdere massage i arbejdstiden. De småskavanker der hurtigt ophober sig ved både stillesiddende arbejde og hårdt fysisk arbejde, kan massøren fjerne ved regelmæssige behandlinger. Det betyder færre sygedage på arbejdspladsen og en mere effektiv arbejdskraft. Altså en win win situation.

Glade og raske medarbejdere yder altså mere! En øm musearm, en nagende hovedpine eller en øm ryg af for meget løftearbejde er med til at dræne energien fra medarbejderne dag ud og dag ind. Og det kræver ikke alverden at løse det problem!

Ny energi til medarbejderne

En enkelt behandling om måneden kan være nok. Så løsner man op for spændingerne, så ryg og nakkesmerter ikke bliver til en slem hovedpine. Specielt funktionærer kan have store problemer, da de ofte sidder i dårlige arbejdsstillinger og for det meste laver præcis de samme bevægelser op til otte timer om dagen. Det er klart at det kan give problemer. Kroppen reagerer på det og det kan i værste fald betyde lange sygemeldinger og store udgifter for både medarbejderen og arbejdsgiveren. Derfor er det en rigtig god idé at få lavet en massageordning på din arbejdsplads.
Det betaler sig at få en massageordning

I sidste ende kommer det alle til gode at din virksomhed har en massageordning. Glade og raske medarbejdere betyder færre sygedage, hvilket forhåbentlig også betyder en tilfreds chef.

Der er flere måder at tilrettelægge en firmamassage på og det behøver ikke nødvendigvis at koste virksomheden noget. Det kan foregå på den måde at de ansatte bliver tilbudt firmamassage med egenbetaling i arbejdstiden eller ved at arbejdsgiveren dækker det fulde beløb eller yder et tilskud.

Har du lyst til at give dine medarbejdere lidt ekstra glæde i hverdagen, så kontakt dengodekrop.dk, så vi kan få os en snak om virksomhedens behov.