Massager og andet

Fysiurgisk massage

Velvære massage, der fjerner dine muskelspændinger

Fysiurgisk massage er en dybdegående massage, der tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning. Massagen løsner op i anspændt muskelvæv og sætter gang i blodcirkulationen, så musklerne igen kan fungere optimalt.

Mange tror fejlagtigt at man skal fejle noget for at gå til massør. Det er på ingen måde tilfældet. Massage er på mange områder forebyggende og kan i høj grad hjælpe til at give en forbedret livskvalitet. En regelmæssig fysiurgisk massage vil give dig smidige muskler, hvilket øger bevægeligheden i kroppen og øger musklernes immunforsvar. Dette er af væsentlig betydning for dine muskler, da du vil få en meget kortere restitutionstid, når du har dyrket sport. Musklernes ydeevne vil ligeledes forbedres og risikoen for fibersprængninger og andre små skader nedsættes betragteligt.

Nu er det jo ikke alle, der dagligt dyrker eliteidræt og derfor er bange for at få fibersprængninger i musklerne. Alligevel kan en omgang fysiurgisk massage give rigtig god mening.

Har du eksempelvis et job på et kontor, hvor du sidder meget ned i løbet af dagen og laver mange af de samme monotone bevægelser, så kan det også give store problemer, der kan være svære at slippe af med, hvis man ikke tager dem i opløbet. Dårlige arbejdsstillinger kan være ligeså hårde ved musklerne som stor fysisk udfoldelse og musklerne kan sagtens syre til, hvis man laver de samme bevægelser dag ind og dag ud. Her vil en dybdegående fysiurgisk massage hurtigt og behageligt kunne afhjælpe problemerne inden de bliver for alvorlige.

Har du allerede fået symptomer eller skader gennem dit arbejde, så kan en omgang dybdegående massage blandt andet let afhjælpe eller lindre:


Det er uhyre vigtigt at lytte til sin egen krop og tage sig til til at gøre noget ved problemerne inden de udvikler sig.

Bestil derfor en tid hos dengodekrop.dk, så tager vi os af problemerne.

Se mere om forskellige kropsdele som skulder, lår og albue her.