Massager og andet

Massøren

Et helt liv med skader

Mit navn er A B og jeg har hele mit liv været involveret i sportsverdenen som professionel fodboldspiller. Det har ført til en masse skader og skavanker på min egen krop og derfor har jeg altid haft et tæt forhold til de Fysioterapeuter, Massører og Zoneterapeuter, der har været tilknyttet mine klubber.

Nu står jeg så på den anden side som behandler og den erfaring, jeg har fået ved at ligge skadesramt på briksen, er jeg klar til at give videre til mine klienter.

Jeg er det, man kalder Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør. Uddannelsen og eksamen er taget på A.M. Massageskole i Buddinge, der er en af Danmarks ældste og mest anerkendte massageskoler. I uddannelsen indgår Fysiologi, Anatomi og så selvfølgelig praktisk massage.

Jeg elsker mit job. Det at kunne lindre eller helt afhjælpe folks skavanker og se dem få det bedre fra den ene dag til den anden er meget givende og i høj grad en motivationsfaktor til at blive endnu bedre til faget.

Derfor følger jeg også løbende efteruddannelser og kurser, så jeg hele tiden holder mig selv til ilden og på den måde kan blive bedre til at give den helt rigtige behandling og hurtigere og mere effektivt lokalisere og behandle klienternes skavanker.

Massage har været brugt i flere tusinde år både som behandlingsform og som forebyggelse og der findes rigtigt mange forskellige måder at massere på. De har alle gavnlige effekter for både psyken og fysikken, men det vigtigste er nu en gang at din massør gør et ordentligt job. Det er vigtigt at massøren forstår sin klient og at klienten føler han/hun får noget ud af massagen. For at klienten skal få noget ud af massagen, kræver det at massøren med fingrene kan mærke efter og se, hvor der skal gøres en ekstra indsats for at afhjælpe problemerne.

Jeg er klar til til at komme ud at besøge dig eller du skal være velkommen hjemme hos mig. Uanset hvad, så lover jeg en effektiv behandlingsform, der vil være både  behagelig, afslappende og afstressende.

Så kontakt dengodekrop.dk, så vi kan finde en tid til dig.