Massager og andet

Sport

For at holde den gode krop ved lige skal du benytte dine muskler dagligt. Der er flere forskellige måder du kan få brugt dig selv på, enten ved at betale for at gå i motionscenter, svømmehal eller lignende, men der er også små andre ting som du kan gøre.

Brug kroppen når du skal på arbejde. Gå, løb eller cykel til arbejdspladsen og få dagens første motion i stedet for at sidde stille i bilen og lade dig transportere.

Har du ikke mulighed for at komme til arbejdspladsen uden bilen, eller er bilen en del af din arbejdsplads, så lad være med at parkere helt op af døren. Tag den plads der er længst væk - den er næsten også altid ledig.

Spring over turen op i elevatoren og brug trappen i stedet.

Sidder du stille ved et skrivebord hele dagen, så husk at rejs dig op en gang i mellem.

Skal det være lidt sjovere med løbeturen eller cykelturen, kan du ved hjælp af forskelligt tilbehør til din smartphone få mere ud af turen. Du kan købe en masse sjove ting hos der er med til at gøre hverdagen med motion lidt sjovere.

Du kan også benytte dig af forskellige tjenester på internettet som kan gøre motionen lidt sjovere. På siderne mincykeltur.dk og minlobetur.dk kan du indtegne dine cykelruter og løberuter og dele dem med dine venner.